Lysesiderlogo

Oppskrifter
Dajmkake

Bunn:
2 eggehviter
180 g sukker (2 dl)

Krem:
2 eggeplommer
1 dl sukker
3 dl kremfløte
2 dobble dajm

Fremgangsmåte:

Stivpisk marengs av eggehviter og sukker, hell massen i en godt smurt bakepapirkledt form og stek bunnen ved 150 ºC i ca 1 1/2 time
Avkjøl denne på rist etter steking.

Pisk eggedosis av eggeplommer og sukker. Visp kremfløten stiv og vend kremfløten i eggedosisen. Hakk dajmsjokoladen grovt og ha den i, hold av noe til pynt. Legg kakebunnen tilbake i formen og hell over kremblandingen. Sett kaken til frysing i minimum 3 timer.

Ta kaka ut 1/2 time før servering.

 

 

[ Tilbake til Mat og Drikke arkivet ] [ Skriv ut denne siden ]

post@lysesider.no